Totaaloplossing voor de (huisartsen)praktijk

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 14

Home | Nieuwsberichten | KPN stopt met ISDN en PSTN

Klantendag 7 oktober 2020

Op 7 oktober 2020 geven 4Care ICT en 4Care Telecom een klantendag.

Op deze dag willen onze diensten presenteren en diverse producten demonstreren aan bestaande en nieuwe klanten. Bijvoorbeeld de ideale Covid-19-proof ergonomische werkplek..

Deze dag zal in samenwerking zijn met diverse productleveranciers, o.a. HP, Atis en NewStar.

Bent u klant of bent u nieuwsgierig naar de diensten van 4Care ICT en/of 4Care Telecom.
Schrijf u dan vóór 1 oktober 2020 in via onderstaand formulier

Tijd:
Dagdeel 1 13.00u tot 17.00u
Dagdeel 2 17.00u tot 21.00u

Locatie:
Flex Lounge
Lylantse plein 1
2908 LH Capelle aan den IJssel

Met vriendelijke groet,
Henk Gommans, 4Care ICT
Fred Wetsteijn, 4Care Telecom

Windows 7 niet meer ondersteund

Maakt u nog gebruik van Windows 7? Let dan goed op, want op 14 januari 2020 loopt de ondersteuning van Microsoft hiervoor af. In dit artikel leest u wat de gevolgen zijn indien Windows 7 niet meer ondersteund wordt.

Windows 7 niet meer ondersteund

Waarom wordt Windows 7 niet meer ondersteund?

Bij het uitbrengen van Windows 7 heeft Microsoft verklaard 10 jaar ondersteuning te bieden op dit product. Het product werd door het bedrijf uitgebracht in oktober 2009 en de termijn van 10 jaren is in 2020 dus ruimschoots verstreken. Het wegvallen van de ondersteuning heeft zowel een financiële als praktische reden. Microsoft wil haar investeringen namelijk kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere producten en technologieën. Ook voor u als gebruiker heeft dit voordelen, omdat u op het gebied van dataopslag en functionaliteiten met uw tijd mee kan gaan.

Wat betekent dit voor u?

Wanneer u nog gebruik maakt van Windows 7, dan raden wij u aan de overstap te maken naar Windows 10. Doe dit voor de gestelde deadline, aangezien de ondersteuning van Windows 7 na deze datum echt stopt. Microsoft zal u dan niet meer kunnen helpen en uw vragen over deze Windows-versie zullen niet meer worden beantwoord. Ook ontvangt u geen beveiligingsupdates meer, waardoor uw computersysteem kwetsbaar wordt. Ook kan de integratie met verschillende systemen waar u gebruik van maakt bemoeilijkt worden of zelfs niet meer mogelijk zijn.

Wat moet ik doen?

Maakt u nog gebruik van Windows 7? Dan maakt u waarschijnlijk ook nog gebruik van een oudere computer. Ons advies is om dan een nieuwe PC of laptop aan te schaffen waar Windows 10 al op geïnstalleerd is. De nieuwste computers zijn veiliger, sneller en hebben een hogere data opslag. Het is ook mogelijk om op uw huidige computer Windows 7 te upgraden naar Windows 10. In geval van een verouderde pc is het mogelijk dat deze niet voldoet aan de vereisten die nodig zijn voor een goede werking van Windows 10. In dit geval is het nodig om een nieuwe computer aan te schaffen. We kunnen u hier verder mee helpen en bieden zeer snele werkstations en installeren deze voor optimale en snelle werking.

KPN stopt met ISDN en PSTN

KPN heeft aangekondigd bepaalde ISDN- en PSTN- diensten per 1 september 2019 te beëindigen. Het gaat hierbij om ISDN1/2 enkelvoudig, ISDN2 en PSTN meervoudig.

Gevolgen voor telefonie, alarm, fax en pin

Het ISDN- en PSTN-netwerk biedt de mogelijkheid om meerdere telefoonaansluitingen op één lijn aan te sluiten.
Deze diensten worden niet alleen voor telefonietoepassingen gebruikt, maar ook voor alarm,- fax- en pindiensten.
Door de ontwikkelingen op het gebied van IP wordt er echter steeds minder gebruik gemaakt van ISDN en PSTN.
Reden voor KPN om de genoemde diensten te beëindigen.

Contactformulier