Totaaloplossing voor de (huisartsen)praktijk

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 14

Home | Diensten | Aanleg data- en telefonienetwerk

Aanleg data- en telefonienetwerk

Wij verzorgen de aanleg van data- en telefonienetwerken voor de huisartsenpraktijk. Zowel voor het aanpassen van uw bestaande infrastructuur als het aanleggen van een geheel nieuw netwerk, wij maken het voor u op maat.

Advies en begeleiding

Met een ruime ervaring op het gebied van netwerken voor de huisartsen adviseren wij u met het opstellen van een netwerkplan. Hierin staan alle aansluitpunten, de werkplekinrichting en alle benodigde apparatuur vermeld. Wij bekijken uw specifieke situatie en bepalen welke oplossingen het beste zijn. Wij stellen naar aanleiding van de inventarisatie op locatie een helder plan voor u op. Hierin worden alle onderdelen van uw computer-, data- en telefonienetwerken uitgewerkt en met u besproken.

Werkplek inrichting en randapparatuur

Voor de inrichting van de werplekken leveren wij telefoontoestellen en de pc-werkstations met beeldschermen. Wij werken alleen met gerenommeerde merken als HP en DrayTek voor een snelle en betrouwbare werking. Alle apparatuur wordt gemonteerd, geïnstalleerd en getest. Alle bekabeling en aansluitpunten worden op maat gemaakt volgens het netwerkplan. Randapparatuur, zoals printers, routers en scanners worden aangesloten en ingesteld.

Flexibele data oplossingen

Wij werken met flexibele oplossingen die het werken in de dagelijkse huisartsen praktijk sneller en efficiënter maken. Door een goed doordachte structuur van uw fysieke werkplekken, software en data-opslag beschikt u snel over de gewenste informatie, op de praktijk, onderweg of thuis. Wij bieden ook mogelijkheden om via beeldverbinding overleg te kunnen voeren met patiënten, medewerkers of collega’s uit de zorg. U kunt op deze wijze veel tijd besparen en tegelijkertijd documenten uitwisselen.

Voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht:

  • Aanleg netwerk bekabeling voor data en telefonie
  • Afmonteren van opbouwdozen, inbouwdozen en patchpanels
  • Patchkast inrichting
  • Aanleg van CAI kabels
  • Aanleg Voip netwerk
  • Aanpassen en verhuizen ICT infrastructuur

Vragen of afspraak maken

Voor het vervangen of moderniseren van uw pc- en datanetwerk kunt u bij ons terecht, maar ook voor verhuizingen, praktijkuitbreiding of nieuwbouw zijn wij u graag van dienst. Aanleg, installatie en onderhoud. Wij ontzorgen de huisarts met alle ICT. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw praktijk? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier