Totaaloplossing voor de (huisartsen)praktijk

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 14

Home | Diensten | Hard- en software

Hard- en software

Al vele jaren leveren wij hardware- en software oplossingen op maat voor de moderne huisartsenpraktijk. Wij leveren en installeren de beste merken en zorgen ervoor dat alles snel en foutloos werkt. Naast randapparatuur leveren wij medische hardware als bloeddruk- en spirometers. Van werkplek tot data-opslag, 4Care ICT maakt het.

Een betrouwbare werkomgeving

Wij snappen als geen ander dat een huisartsenpraktijk moet kunnen vertrouwen op een stabiel en betrouwbare werkomgeving. Wij houden in de samenstelling van hardware en de configuratie hiervan rekening met de mogelijkheid van storing met apparatuur of een tijdelijke uitval van stroom of internet. Onze netwerken wordt kunnen worden uitgerust met  back-up voorzieningen voor software en data, zodat u altijd bij uw gegevens kunt en uw zorgtaak kunt blijven uitvoeren. Met slimme hardware oplossingen beschermen wij uw praktijk tegen mogelijke storingen van buitenaf. Indien een apparaat kapot gaat, zorgen wij voor vervangende apparatuur. Indien mogelijk verzorgen wij de reparatie of leveren een nieuw toestel.

Flexibele oplossingen voor de huisartsenpraktijk

In de dynamische omgeving van de huisartsenpraktijk van vandaag de dag moeten data en informatie altijd en overal beschikbaar zijn. Zowel in de praktijk als daarbuiten. Wij verzorgen flexibele werkplekken binnen de praktijk en zorgen ervoor dat u tijdens consult of noodoproepen beschikt over betrouwbare mobiele apparatuur en informatievoorziening.

Software en medische applicaties

4Care ICT heeft ruime ervaring op het gebied van installatie en onderhoud van alle software voor de praktijk. Wij hebben kennis over de meest gangbare Huisartsen Informatie Systemen (HIS) die worden gebruikt. Het HIS is het uitgangspunt voor alle ict in de praktijk. Het is het van groot belang dat het HIS goed werkt, het HIS aansluit bij de eisen en wensen van de dagelijkse praktijk, dat het eenvoudig in gebruik is en natuurlijk dat het voldoet aan alle wet- en regelgeving voor beveiliging en privacy. Naast advies en installatie houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trainen medewerkers en assistenten in de omgang met programma’s.

Tot slot kunnen wij uw netwerk uitrusten met software en applicaties om via een beeldverbinding te communiceren met uw patiënten, collega’s of andere zorgverleners.

Voor snelle en betrouwbare hardware- en software oplossingen bieden wij:

  • lokale en netwerk software
  • HIS systemen
  • medische software Welch Allyn en Carefusion
  • beveiliging/anti-virus applicaties
  • back-up oplossingen
  • voip diensten
  • beeldcommunicatie

Advies en support

Voor het vervangen of moderniseren van uw pc- en datanetwerk kunt u bij ons terecht, maar ook voor verhuizingen, praktijkuitbreiding of nieuwbouw zijn wij u graag van dienst met onze totaalaanpak voor aanleg, installatie en onderhoud. Wij ontzorgen de huisarts met ICT. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw praktijk? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

       

Contactformulier