Totaaloplossing voor de (huisartsen)praktijk

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 14

Home | Praktijk verhuizen

Praktijk verhuizen

Gaat u uw praktijk verhuizen? 4careict ontzorgt u dan graag met het aanleggen van een nieuwe infrastructuur op het gebied van data- en telefonienetwerken.

Praktijk verhuizen: advies en begeleiding

Wanneer u uw huisartsenpraktijk gaat verhuizen is het belangrijk om goed te kijken wat er van uw bestaande infrastructuur meeverhuisd kan worden en wat niet. Wij kunnen u hierin begeleiden en bijvoorbeeld kijken welke apparatuur mee te verhuizen is en welke niet. Een nieuwe praktijk brengt ook een nieuwe infrastructuur met zich mee. Zijn er binnen de structuur onderdelen die verouderd zijn, dan is een verhuizing misschien een goed moment om te kijken waar vernieuwing aan te brengen valt.

Inrichting van uw nieuwe werkplek

Het inrichten van een werkplek is maatwerk. Daarom zal het in veel gevallen zo zijn dat de onderdelen van uw computer-, data- en telefonienetwerken niet één op één overgezet kunnen worden. Wij adviseren u met het inrichten van de werkruimte en het opstellen van een nieuw netwerkplan. Waar zitten de nieuwe aansluitpunten? Hoe koppelt u uw netwerk aan de nieuwe verbindingen met betrekking tot internet en telefonie? Op dit soort vraagstukken zoeken wij graag een antwoord met u.

Praktijk verhuizen: waar moet ik aan denken

Wanneer u ergens anders uw praktijk voort gaat zetten zijn er op het gebied van ICT verschillende zaken waar u goed om moet denken. Wij begeleiden u hier graag in en kunnen o.a. de volgende zaken voor u verzorgen:

  • aanleg van nieuwe bekabeling voor uw telefonie en data
  • afmonteren van inbouw- en opbouwdozen
  • het verhuizen en eventueel aanpassen van uw ICT infrastructuur

Maak een afspraak

Gaat u uw praktijk verhuizen? Wij begeleiden u hier graag in en ontzorgen u met alle ICT. Bent u benieuwd wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.