Totaaloplossing voor de (huisartsen)praktijk

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 14

BELLEN MET VOIP

Home | 4info | Bellen met VoiP

Bellen met VoiP

Bellen met VOIP is een betrouwbare en goedkope manier om te bellen. We verzorgen de installatie en beheer van uw complete voip netwerk en leveren betrouwbare randapparatuur als routers, switches, toestellen en headsets.

Wat is VOIP

VOIP staat voor Voice Over Internet Protocol. Dit betekent dat u gaat bellen over het datanetwerk van uw praktijk. Geen aparte telefoonlijn meer en veel meer mogelijkheden omdat het een software gedreven oplossing is voor uw praktijk. De software geeft u veel meer mogelijkheden dan de huidige telefoonlijnen. Gebruikersgemak en efficiëntie gaan dus samen met een forse besparing van 50% of meer ten opzichte van uw huidige nota. 

KPN stopt met ISDN, stap nu over op bellen met VOIP

KPN heeft aangekondigd per september 2019 te stoppen met ondersteuning van telefooncentrales die werken met ISDN 1/2 en meervoudige PSTN. Dit is dus het moment om over te stappen op VOIP. We zorgen ervoor dat de overgang voor uw praktijk naadloos gebeurt.

  • Kostenbesparing
  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Zeer flexibel en eenvoudig schaalbaar
  • Vast bedrag per maand
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Geringe investeringskosten

Installatie binnen één dag

Wanneer u een VOIP dienst afneemt starten we samen met u om een helder telefonieplan te maken. Welke medewerker krijgt een doorkiesnummer? Hoelang moet de telefoon overgaan? Wat wilt u in het keuzemenu horen? etc. Op het kantoor zullen wij dit voor u inrichten waarna we u uitnodigen om alles samen te komen testen en waar nodig nog aanpassingen door te voeren. Nadat alle instellingen volgens plan zijn gemaakt wordt in uw praktijk alle toestellen en randapparatuur geïnstalleerd op alle werkplekken en getest en gecontroleerd. De laatste stap is het porteren van de telefoonnummers van uw praktijk en u kunt daarna direct werken met uw nieuwe VOIP installatie. Mocht u een nieuw telefoonnummer willen dan kunnen we direct kijken welke telefoonnummers en nog vrij zijn. De gehele omzetting duurt 1 dag en u blijft intussen gewoon bereikbaar. 

Verschillende bellen met VOIP abonnementen

We bieden 3 abonnementsvormen aan voor VOIP diensten, afgestemd op uw wensen.

  • Basis: bellen, vast-mobiel integratie, click2call, voicemail
  • Pro: Basis pakket + wachtrijen, bel rapportages, CRM integratie, HotDesking
  • Enterprise: Pro pakket + eigen logo op telefoontoestellen

Ruime keuze in VOIP telefoontoestellen

4Care ICT levert een breed scala betrouwbare randapparatuur voor intensief een duurzaam gebruik op de praktijk. We werken  alleen met professionele apparatuur van bijvoorbeeld Yealink en SNOM. U ziet hieronder voorbeelden van enkele telefoontoestellen die wij kunnen leveren. Alle toestellen hebben specifieke mogelijkheden en afhankelijk van uw wensen is er daarom altijd een passend toestel.

Bellen met VOIP                                                                 

Wilt u een advies over de mogelijkheden voor uw praktijk?

Bellen met VOIP biedt u veel voordelen. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Contactformulier