Totaaloplossing voor de (huisartsen)praktijk

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 14

Home | 4info | Spirometers

Spirometers

Wij bieden een uitgebreid assortiment spirometers voor huisartsen van Carefusion en Welch Allyn. Wij verkopen, installeren en configureren de software van de spirometers en zorgen ervoor dat de meetresultaten direct worden doorgegeven aan uw HIS applicatie*.

Carefusion

De Carefusion SpiroUSB wordt rechtstreeks aangesloten op een PC en is ontworpen om samen met de bijgeleverde Spirometrie PC Software te worden gebruikt.
De Spirometrie PC Software volledig compatibel met Windows™ en biedt een naadloze interface met de SpiroUSB, met als resultaat een groot aantal displayopties zoals uitgebreide rapportage- en databasefaciliteiten. Daarbij biedt het een groot aantal geavanceerde functies zoals de weergave van residuale lucht in real-time, voorspeldewaarden, en de mogelijkheid voor het uitvoeren van pre- en postbronchodilator en poststeroïdetests.

De SpiroUSB maakt gebruik van de Digitale Volumetransducer van Micro Medical, een uitermate stabiele volumetransducer, waarmee uitgeademde lucht direct wordt gemeten bij B.T.P.S (Body Temperature and Pressure with Saturated water vapour= lichaamstemperatuur en -druk bij verzadigde waterdamp), zodat onnauwkeurigheden bij temperatuurcorrecties worden vermeden. De transducer is ongevoelig voor condensatie- en temperatuureffecten waardoor de noodzaak voor een afzonderlijke calibratie voorafgaand aan de test overbodig is.

Voor meer informatie, bezoek ons speciaal toegewijde website over dit systeem.

  • Metingen : VC, FEV0.75, FEV1, FEV3, FEV6, FVC, PEF FEV0.75/VC, FEV0.75/FVC, FEV1/VC, FEV1/FVC, FEV3/VC, FEV3/FVC, FEV0.75/FEV6, FEV1/FEV6, MEF75, MEF50, MEF25, MEF25-75, FEF50/VC, FEF50FVC, MVVind, FET, MET, IC, FIV1, FIVC, PIF, FIV1,/FIVC, FIF25, FIF50, FIF75, FIF50/MEF50,VT, ERV, IRV [alle expiratoire metingen met baseline, post bronchodilator 1 en 2, % predicted, % change en normal range]
  • Transducer : Micro Medical bi-directional digital volume
  • Resolutie : 10 ml volume 0.03l/s flow
  • Interface en stroomvoorziening : USB

*De koppeling met systemen als Medicom, Mira, Promedico en MicroHis is mogelijk.


SpiroPerfect Spirometer Welch Allyn

Met de nieuwe volledig diagnostische SpiroPerfect spirometer volgens het pneumotachograaf principe van Welch Allyn combineert u veiligheid met gebruiksgemak. Veiligheid omdat u geen besmetting kunt overdragen dankzij het gebruik van disposable transducers. Gebruiksgemak omdat u de spirometer eenvoudig via uw PC bedient.


Digitaal werken
De Spirometer sluit u eenvoudig aan op de USB poort van uw computer en met de intuïtieve software die gebruikt maakt van een betrouwbare SQL database werkt u efficiënt en volgens de laatste standaard. U haalt records op met een druk op de knop en bewerkt deze direct op het scherm. Met de Cardio Perfect workstation software kan u volledig digitaal gaan werken binnen uw praktijk of kliniek. Dankzij de meegeleverde add-in kunt u de test uitslagen automatisch in PDF, TIF en XML formaat omzetten en gebruiken voor de correspondentie met collegae of importeren in uw dossiers.

Set samenstelling
– USB SpiroPerfect
– Disposable transducers
– USB verlengkabel ter bescherming
– Kallibratiespuit
– CardioPerfect workstation software met licentie voor 5 systemen
– Software is tevens voorzien van GLI 2012, kinderaanmoediging, Filelink ect.

Minimale systeemeisen :
Windows 10

Heeft u een vraag over de spirometer of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier